Първоначално публикувано от atanas_bikov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с преден парктроник на алфа 159SW
Collapse
X
-
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеТи миналата седмица да не би да беше при Нешко в Автосистемите ? Щото той ми звъня точно за проблем с преден ляв датчик. Паркматик ли ти е сложен? 4305-8 е моделът.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеЩом е ляв, да не е много близо до номера и да писка от негоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНали колегата каза,че ги вадят напред датчиците и пак писка............sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВ този ред на мисли, някой знае ли къде се намира говорителчето на предният парктроник. Звуците ме водят към бушоните под волана?!
П.С.Сега ще проверя
---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:49 ----------
Не става.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Абе при мен е решено това, имам си копче за изключване на предния...щото като караш съм скорост над 120-130 понякога пищял...и е направено решение. Но просто ми беше интересно къде е точно...за задния го чувал отзад идва. За предния е някъде под волана.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеТи миналата седмица да не би да беше при Нешко в Автосистемите ? Щото той ми звъня точно за проблем с преден ляв датчик. Паркматик ли ти е сложен? 4305-8 е моделът.
Comment
-
На точно неговия паркматик 4305-8 лично аз съм сменил и 2-те централи и интерфейсния кабел м/у двете, и датчика. Нещо смущава ситуацията отпред. Не знам какво е .. но знам кой може да ти помогне. Просто трябва да идеш до София или да го съчетаеш с ходене до там.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Тук май се говори за паркинг сензор, който е слаган допълнително. Защото оригиналния се изключва като вдигнеш определена скорост и остава деактивиран докато не включиш задна.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment